Menemukan rembulan di Gaza

20Jan09

img_1126

WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza)
(Composed by Michael Heart)
Copyright 2009

A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

lirik dicopi langsung dari sini, lagunya dapat didownload di sini

Kalau kata mantan kyai sampean bisa nangis karena lagu itu, bisa jadi lebih dari sekedar tangisan, untuk mengharapkan rembulan indah itu memancar di Gaza.

Update :

Klik gambar tersebut, 1 klik, Rp. 100 untuk Palestine

Klik gambar tersebut, 1 klik, Rp. 100 untuk Palestine



15 Responses to “Menemukan rembulan di Gaza”

  1. Pengen posting di blog ini, tapi saya masih tetap off, blum bisa blogwalking, maaf yah kawan2 😦

  2. doh. aq nangisnya gak kayak sinetron2 lho rul. 😀

  3. :((

  4. sad song …. 😦

  5. Hiks..:(

  6. well, semoga pelantikan Obama hari ini bisa membuat perang di palestina berhenti untuk selamanya…

  7. waduh thank’s banget lagunya, saya sangat senang sekali dengan lagu ini, sukses selalu ya untuk tahun 2009 ini….

  8. lagunya emang menyayat hati banget…

  9. *terharu
    *tersipu

  10. the beutiful song

  11. 11 puteriputri

    emang keren abis lagunya…
    pilihan kata-katanya itu lho, pas!

  12. luarbiasa liriknya kang.. sangat mengena..

  13. terima kasih informasinya daeng

  14. sedih

  15. saya suka fotonya…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: